det här är på liv och död för mig

Jag börjar bli redigt less på att inte ha en blogg, och eftersom jag inte har varken orken eller den där tjusiga glimten i ögat att skaffa en egen - ah då återstår det att sno någons. Så detta fick ske. 

HEJ!
Ja ni lär ju ha listat ut att det är jag som komposerar texten, jag som i någon annan än linnea. Någon som är såpass stalker att hon (där fick ni en ledtråd) kan Linneas lösenord... Okeej enough with the secrets, Pelsen, elsipelsi, bara elsi, pelsoni macaroni, schmellow, paffelmo, enbär.. (?) och typ Elsa. så var namnet. Nu tror ni måhända att det här inlägget ska ha en djup sensmoral och helst även förklara meningen med livet, men jag är ledsen mina vänner så är icke fallet. Jag har helt enkelt svimmat av utmattning efter dubbelt DH där jag kan lova att det bjöds på tre liter tårar. Minst. Här kommer, en fråga...: springer du med armen? nej nej nu ska vi inte tänka på sånt, låt det rinna av, tänk på.. apelsiner? Kom precis på att Linnea själv inte vet att jag skriver detta - HEJ LINNEA!! (slå mig inte. jag har tråkigt)

Nu ska jag och mitt finfina liv rulla vidare in i psykologins sagolikt vidunderliga värld...
(OKL)
Christmas-funny-sexy-favim.com-436310_large
just sayn..

HEY! i just met you, and this is crazy!

Ja det märksa att det nalkas sommar och sol när man upptäcker att solen tar lite mer än vanligt. Upptäckte nyss att jag har tussen olika brännor, en trevlig shorts-rand, en vacker rand efter ett linne, en annanrand efter ett linne med en annan form, sedan en rand efter de två okila bandoerna och sist men inte minst en rand efter bekinin. Jag ser ut som en zebra... Men men synd att klaga det orndar upp sig, lät att fixa. 

Gården måste jag säga kändes väldigt spontan, vaknade upp hos Elsa med verkande fötter och muddiga ögon efter ett 10 långt arbetspass och övande på en ny dans (Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe). Vi hängde lite i trädgården med lyx frukost och sol. Sedan följde dagen med picknick i vitabergsparken med Molly och Ella. Champange, jordgubbar och rysksalami, kan inte bli mycket bättre! dock hade jag på mig klackisar och det gick ju sådär... trevliga skavsår på tårna och x antal gånger vrickade fötter, heheh det blir att öva.
Väl hemma igen deckade jag i soffan och vakande inte förän 19 och då blev det brott med att hinna äta och göra sig iordning inför LIVET ÄR EN FEST. Men efter mycket spring och endel smugglande inne på gångsätara hallen! Efter att DET VET DU sjungt tills alla hade fattat att de låg med sin kompis syster och de hade bäsat i hans säng så bar det raskt väg hemmåt och finalen av eurovision! Kan ju bara påstå att rätt låt vann!






PEACE OUT

time to shine

OWL CITY HAR SLÄPPT NYA LÅTAR!! OMFG lycka i stress tider 

Owl City – Shooting Star

listen and enjoy 

Boomerang

Bara 14 dagar till Berlin nu! spännande!! och stressigt, fysik-provet är ju verkligen något jag ser fram emot... KAOS! Men mitt i allt så finns det faktiskt ljus punkter, har tillbringat en hel helg på landet. Jätte skönt, lite hemlängtan men det var helt klart bra att åka ut i skogen och vila. (ja eller så gått det gick, fick ju en del nattsamtal... men det var trevligt

Sedan var det jobb idag efter skolan, så efter en trevlig fika stund med musikteatern tog jag en promenad med Elsa i solen innan Frida kom och hämtade mig. På jobbet blev det mys picknick i det gröna! 





Har satt jag och chillade galet, med mig sjäv, fiskmåsen och solen. Inte fel alls skulle jag säga!




Frida med vår fint packade picknick... låda och sedan resultatet av nogrant utvalda jordgubbar, grädde och det bästa CHOKLAD! 

Men ja det är väll kanske dags att sova det är ju faktiskt en dag imorron också... PEACE OUT 

Mina nya myskorvar 



Men jaha!

Hur ska man tolka det här??! jag blir ju nästan ledsen... håller folk med min mamma och tänker "hahah omg that is fucking true!"
tur att jag är i skogen

Men här kommer en fråga?

Rakel och jag sitter mitt ute i trollskogen och har det faktiskt ganska trevligt, så kul man kan ha så här långtbort från civelisationen... nu spelas Never Shout Never – first dance på radion och vi diggar tillsamans i pyamas. Gårdagen spenderades största tiden inne med min älsakde fysikboken, men jag fick mig en lite solningsstund också. Rakel den duktiga hjälpte till i trädgården och bakade muffins med hallon i. 

vi har kommit fram till att vår mor är ganska rolig ibland... ibland, här är några av hennes bästa som vi kan komma på just nu:

Rakel: mamma får jag åka till skärsätragården eftermaten?
mor: jaha men vilka kommer vara där då?
R: venne..
mor: kommer du åka dit med någon?
R: neej... äh jag vill bara se om jag fick åka, men får jag gå hem till Edvard efter maten?
mor: har du inte läxor att göra? och ska du inte städa på ditt rum??! 

Mor: vilken ful röst jag har på videon!
Linnea:... men det är ju jag som pratar
Mor: jaha, vilken ful röst du har 

Rakel: Linnea äe lesbisk!!!
Linnea: NEJ! lägg av 
Mor: om Linnea valt det är det helt okej. (förstående mor)
Linnea: Men NEJ!

Mor: men ska du lyssna på sån där skrAllex då kommer jag få ett psykbryt innan vi kommer över lidingöbron!  



(I find myself talking to sharks) åh se vad jag hittade opostat

Så var det fredag igen skönt. Ska inte ha något speciellt för mig mer än att mysa ner mig och titta på sista avsnittet av en mycket trevlig serie så antagligen kommer det att släppas en och annan tår 
Men det får bli senare ikväll, nu ska Rakel laga mat till mig. Känns stabilt när lilla syster säger mig "Linnea hur ska du klara dig när du flyttar hemmifrån? jag kommer att få komma hem till dig och laga din mat..." Men men, hon är duktig på att sätt ihop saker, när jag säger att kylen är tom sucker hon och så tar hon fram massa saker som hon sedan lagar mat på!


Hoppas det blir gott det här... känns högst tveksamt... 





Dreamgirlz!

Aj,aj,aj efter gårdagens curling har jag ont i både knän och svanskota! Men vad gör man inte för att vinna? dock gjorde jag och team dreamgirlz inte de utan det blev lika mellan oss och boyzzen (utslagstävlingen räknas INTE). För övrigt kan jag säga att curling var förbannat mycket svårare än vad det såg ut, man behövde ha världens teknink för att stenen ens skulle kunna komma framåt! En teknik jag inte besitter... Men med hjälp av de andra två profsen i laget så gick det faktiskt bra 3-3 slutade det!


Resten av veckan som har gått har varit kous! världens berg-och-dal-bana, men det ska man väll klara sig ur det med? I lördags var jag ute igen med Moz (vi håller ihop när vi ska ut på sånnadär tillställningar), den här gången gick vi på tjejfesten på klubb KG, gayklubb! Väldigt spännande!... och dyrt....



På söndagen jobbade jag på morgonen, men resten av dagen stannade jag hemma. Bakade en kanooon god kaka och låg på soffan blev den dagens aktivitet. 


Nu är det torsdag och jag fick tillbaka kemiprovet... Elsa skrev ner plan A och B för de kommande veckor 


 


spider-man <3



hahah så himla kul!

RSS 2.0