World is mine

Eftersom kyrkan för ovanlighetens skull var stängd ikväll så hängede jag med Moa och Gustav på en av de lokala fritidsgårdana här på ön. Moa och jag blev i pysslar tagen och löpte amok i pysselrummet, vi skulle skapa en woodoo-docka! jag måste säga att resultatet blev väldigt bra, doch är han inte riktigt klar än...
Här är en del bilder under arbetet. 
 
 

Den här låten har min syster låtit mig tvångs lyssna på de senaste dagarna och jag måste säga att nu börjar den låta rätt så okej... 
 
 

I ain't goinna live forever!

 

I love rocken roll!

Vilken eftermiddag! började med ett otroligt spännande besök på etnografiska med klassen. 69 med tillägg gjorde dock att Elsa, jag och sebbe anlände en aningens sent, men sedaan fick vi en timmers guidad tur UNDERBART! Elsa somnade på min axel och Agaton slog mig i luffarschack. Spårat.

"Oh nu, mina damer och herrar för första gången i live i Sverige, de tre musketörarena!!" så löd öppnigsorden till musikalen "de tre muskitörerna" som visas på stadsteatern. OTROLIGT rolig! Rekomenderas starkt (andra gången jag ser den!). Mina följeslagare var Emma och min fina familj. Musikalen är riktigt svängig och man får sig ett ordenntligt skratt och sedan kläder och scenografi, fantastiskt!   
 
(googel) 
och mina egna bilder... (lite annan standard)
Bästa platserna i heeela salongen, första balkong, mitten. Kunde inte bli bättre!
 

jaja nu är det bara att ladda inför en onsdag som startar 8 imorgonbitti med lite matematik! 

You just have to love kids


Familjen Oxe

Min familj i ett nötskal. Har precis avslutet en högst intressant middagsdiskussion. Det hela började med att Rakel försöker jämföra mig med en oxfilé "Linnea du är som en oxfilé, god och det bästa köttet jag vet!", var på min far svara "Jag tycker Linnea mer är som en oxsvans...". Tystnaden som uppstod inna jag replikerar med ett "eeh jaha?", "Ja, benig men lite välsmakande kött som blir bäst utav ett regält långkok... det blir jätte god buljong!" var på mor säger "så det är alltså våra barnbarn som vi väntar på". Far fortsätter vidare till Rakel "Rakel du är en kollapp, en välsmakande bit som är svår att hitta och därför väldigt exklusive!... fast nu skulle man nog inte säga kollapp utan njurtapp...". Där brast det och vi fick oss ett gått skratt men vi var inte klara än. Far belv utnämnd till oxbringa och mor till oxantrekå!
Och där har vi den kompletta familjen oxe, välkommen hem till oss!  


Alla har vi gjort det...

Ligger ensam hemma i min soffa. Myskläderna på och håret i en ytterst avslappnad frisyr, i högtalarna ljuder Whitney Houston – I Will Always Love You och jag sjunger med det vackraste jag kan! 


So I say thank you for the music

Så cklassic att tacka för musiken, fast vadå? Det är bland det bästa som finns! ♥ Dock tror jag att mina öron har börjat ta skada av alla konserter utan öronproppar, tjutet i öronen tar bara längre och längre tid på sig att försvinna. (not good). Just nu har jag snöat in på gammal svängig musik, typ musik som spelas på Venyl (fm 107.1). Tänkte ge en lista på de bästa:

Om det finns andra bästa låtar så är jag öppen för förslag. Det finns dock kriterier, det ska vara dansvänligt! 

 


Livin' thing

En vecka med full fart, studentmössa har beställt (shit shit SHIT!!!), orientring har utförts, The Hives har diggats och andra transparanta äventyr... to much to tell, but a picture says more than a 1000 words.  

Pluggat galet effektivt med Elsa 


Lagt upp planer för de kommande 2 åren. (Detta är MSK:s brilliant plan)


Stressen är ganska tydligt visad inför vad som komma skall...


Temadag i skolan och här har vi två av de bästa som röjer banan på dansgolvet! (OBS, man får klappa på Mickes byxor, de är ludna!)


Väntandes i regnet i 2 timmar för en otroligt rolig, fartig och blöt Hives konsert! 


Vissa hade turen på sin sida! 



Till sist vill jag bara säga att min kära far kan vara väldigt stilig om han vill! Se bara vad han krängde på sig bara för att skjutsa mig till skolan. 



 
 

Steady as she goes

Vilken fruktansvärt lågdag! Det bästa som hände i skolan var att jag fick ett äpple av Elsa (tack! ♥). Sedan efter en föreläsnig om den kommande studenten så känns livet minst sagt otroligt stressigt! well well. kvällen blev i alla fall räddad av en otroligt spontan fika hos Anna med te och kladdig-kladdkaka och senare trevliga nyheter från Josse + lite trivsamt chattande. 
 



Som en vis kvinna en gång sa: evigheten ryms i två tekoppar. 
 
Owl City – Silhouette <----lyssna och njut

kvällskvisten

Tala om för dina nära hur mycket du älskar dem.
skjut inte upp något som kan ge dig glädje och lycka.
Livet har så mycket gott erbjuda.
Varje dag, timme och minut är speciell och du vet inte om det är dina sista.

Nå går jeg inn i silence

 Helgen är snart slut och den har varit fyllda av äventyr! I fredags kämpade jag mig igenom en svår orkan av känslor,  i lördags slogs jag för mitt liv mot min bittra fiende John Blund och därefter gav jag mig ut på en storsalgen resa och bekämpade nattens mörker för att sedan återvända till min borg i gryingen!... okej inte riktigt så men nära har helgen varit. Vad sägs om lite bilder till den sagan?
 

 
Gudis vad dumt det blev att se ut men men... NU. ska jag plugg! men först en liten hälsnig:

send me on my way

Äntligen helg! och dag var det riktigt höstkulet, med regn och rusk. Bra att fredagar avslutas med lite bild och sedan ett galet chill med film, godis och love.
 
Min bild blev entligen klar i dag! nu är det en till kvar, några förslag??
 

Rakaln och jag åker twister dock förra helgen men iaf...
 
Rusted Root – Send Me On My Way  <---- lyyyysna! 
 
MEN GOD NATT NU 

redo

I dag deklarerade min svensklärare att hela klassen var redo att dö halvt efter som vi alla har läst en bok av Kafka, och jag känner fan vad skönt att jag inte läste den för jag vill inte förbereda mig för att dö än!

Skum tomte

En så nice dag idag! Jag gjorde inget av mina dagliga rutiner, ingen kemi så det var ju bara att hoppa på Boby och fara hem till Els och dricka te och rulla lite neg-NO-NO chokladbollar. därefter skulle denna duktiga flicka till jobbet och själv plankade jag mig till bodal (jag lodsades sova med hörlurana på! bada§§§). Sedan spänderas kvällen med min andra hjärnhalva lyssandes på detta Hassan – Ett Sällskap Från Mumindalen och sedan lite värsta språket på det. Ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga!
 
 
 
Nu hittade jag inte det roligaste avsnittet, men men. 
 
en skum tomte= en tomte med lite kriminellt förflutet 

Awkward

2 underbara sesonger av Awkaward har jag nu följt (hoppas för min gud att det blir flera!), men nu inför sesongsavslutningen håller jag på att bli galen! Vem ska hon välja?!
 
Av min egna åsikt skulle jag säga Matty heeelt klart. Team Matty. Jag menar det har allt id varit Matty, ALLTID. Medans hon var med Jake så var Matty den enda hon tänkte på, analyserade allt han gjorde och hur han reagerade. Ja visst gillar Jenna Jake också, han har trotts allt varit hennes första "officiella" pojkvän och det klart det betyder nått. Dessutom valde hon Jake över Matty på nyårs-firandet. Men ändå det kommer bli tMatty i slut ändan. Matty är alltid den hon pratar med, även när hon var med Jake, pratade problem m Jake med honom. Dessutom tänk vad hon erkänner när Jake precis har gjort slut? Jo hon erkänner sina känslor för Matty! Det kommer bli Matty! Det är det enda rätta! och om det blir nått slut om att hon väljer ingen utan typ killen som smyger omkring med sin band tröjja "Jenna lives", då bojkottar jag. 



Asså man skulle ju inte banga!

(jag är inte i vanligafalla ett sånta här engerat fan till saker och ting men jag kände att det var en del saker jag behöve få ur mig) 

I swim the ocean for you

Gått igenom alla gamla spellistor på datorn och hitade den här gamla godingen, fick världens nostalgi känsla! 9:an känns så avlägset... 

Back on track and feet slipping the surface

Efter en håd höst med många motgångar både i skolan och utanför så kom ett mycket efterlängtat och förtjanat sommar lov (även det sista sommar lovet för resten av mitt liv!). Sommar har sedan passerat och jag har vänt ut och in på själen, funderat på livet och nu tagit mig igenom lovet som en ny människa med nya erfarenheter. Men sommaren har varit... renande. Har aldrig upplevt så mycket regn under hela min existens.
Med mina nya självinsikter ska jag ta nya friska tag in för en hård höst som väntar. Men jag tror inte att det kommer bli någon problem för jag har ju mina vänner och de har mig, och jag säger bara att ett gott skratt förlänger livet men goda vänner gör det förlängda livet värt!  
 
Några bilder från sommaren 
Middsaommar i Dalarna med hela tjocka släkten. Dans runt stång till folkmusik och sedan så mycket mat man bara kan tänka sig!
 
 
En tripp till underbara Peace and Love i år igen och man blev inte besviken! I år följde många av mina vänner med och bodde med mig på Moder Jord och vi delade 5 fantastiska dagar tillsammans hos mig och på festivalområdet! 



(mollys foto)

(Mollys foto)

(Mollys foto)
Sedan kom ett par dagar på konfirmationsläger, men efter det blev det semester på riktigt!
En tripp till Umeå och hälsa på farmor med hela familjen satt riktigt fint. En vecka med mystiska utresor på loppis turer, härligt slappande vid forsen med sommarpratarna och förstås massa regn.
 
 
 
 
 
Sedan blev det en snabbtur hem igen där jag fick besök av vänner och kusinen!
 




Sista etappenpå sommaren var ett hårt simläger! Med 4 timmars träning om dagen och tidiga uppgångar. Lägret gick till härliga Båstad och där sken minsan solen... nästan varje dag i alla fall. 
 
 
 
Men sen var sommaren slut. Jag återvände till Lidingö igen och började sista året på Hersbygymnasium. Go go! 
 
Linnea 

RSS 2.0