jahop

Detta är så segt! jag vaknade kl 14 idag, vad hände med den här dagen? nu är kl 15 och jag har varit uppe i en timme och ändå har nästan hela dagen försvunnit. Jag kanske var värld lite sovmorgon... men jag tror inte jag har sovit så här länge på år och dagar! ... Men om jag tänker till baka på veckans händelser och läggdagstider kanske det inte alls är så konstigt...

02:00 lidingöC      01:00 ropsten        03:00 lidingöC      03:30 lidingöC

Sedan har ju skälva veckan inte varit en dans på rosor med Kemi prov och grejer!
Men veckan har haft sina trevliga stunder, jag menar man är ju inte upp sent om man vill att dagarna ska gå fort.

Igår var det BOB, och jisses vad bra alla var! tyvärr var det ingen från ön som vann, men jag tycker inte de har någon rätt att klaga eller vara besvikan för det är inte vem som hellst som ens lyckas komma till finalen! 
Som det hängivna fan jag är så stod jag längst fram på alla mina vänners uppträdnade, men jag hittade mig en ny grupp också! Agnes, Odd fog och Casual Crew och sedan ny kommlingen Forest and gump.

men nu ska jag väll ta tag i den återstående dagen....
PECAE OUT!

finns det någon mer?

Är det bara jag eller finns det någon mer? jag har upptäckt att jag gör en del undeliga grejer... nyss kom jag på mig själv att spontant gå och borsta tänderna. Asså jag älskar att borsta tänderna! så himla trevligt, avkopplande och frächt mhm! 
Men det är väll bara jag... 

förövrigt har jag en dags pous från pluggandet! det börjar verkligen köra ihop sig nu. Hejja hejje bara terminen ut! sedan om 365 dagar exakt är det vi som står i follan och få sätta på oss våra hattar, längtar galet mycket! men seperationsångesten börjar redan kännas lite... 

här är en bild på Malin som fick sätta på sig sin hatt idag (och vi är normala i vanöiga fall)

(foto Elsa Malmer) 

peace out motherLovers

Bellsi-gull

nu har jag inte bloggat på ur länge och vad kan inte passa bättre med att starta med ett stort jätte GRATTIS till Bella som fyllde 18 år igår! Firde henne med ett överrasknings middag (som jag missade :( ) och sen med dans och massa kramar ( då kom jag, massa kramar... ASSÅ MASSA KRAMAR!).

Hoppas att du blev nöjd med din födelsedag, det är ju inte varje dag man blir myndig! och nu är det du och jag på stan, gatorna går inte säkra längre nattetid!!! 



HALLO

I am still alive, but i will NOT come home! Never ever! I stay here forever and ever. Those who miss me or just whish to see me, just come to Amsterdam, I meet you up on my bike.

kissses DOIIE!

RSS 2.0