Crystal sand





all the pretty girls on the Saturday night!

Vilken helg! Fullfart!

Började med att jag försov mig till lördagens första åtagande. Blev väckt av Molly som kommer och plingar på dörren! Så det var bara att flyga upp ur sängen och göra sig i ordning och sedan spurta till tåget. Men med min vanliga förmåga för att precis hinna så han jag med tåg och allt. Jag, Ella och Molly begav våra steg mot ett väldigt sofistikerat caffe i Stockholm, caffe 60. Mycket angenämt, men otroligt mättande, när vi var klara så såg vi ut som tre chokladbollar! Till vår glada överraskning träffade vi också på Hedda där!



 

Sedan fortsatte kvällen, och det med buller och brak! Jag, Elsa och Bella tillverkade vår egen sushi, kanoon svårt men det gick och blev faktiskt ätligt. Dock så tog det en evighet innan det var klart, vi fick sitta och äta nästan mitt i natten. Och herre hur mycket sushi det blev! Otroliga mängder! Det va helt omöjligt att få i sig allt, men jag tycker att jag gjorde en bra insatts. Drygt 12 bitar…









 

Men efter många om och men så var vi faktiskt klara och vi hade ätit tills vi nästan sprack! Sedan blev kvällen så gudis spårad och fruktansvärt rolig! Mycket skratt!
Men efteråt så var vi ganska så trötta och kröp ner i soffan framför Titanic där vi somnade, förstår inte att jag kunde somna framför den filmen men jag antar att jag var så fruktansvärt trött. Dock så han jag gråta några skvättar innan…



(Elsa vem är det du har letat fram på datorn??)

 

Fast helgen forsätter ju även på söndag! På förmiddagen masar vi oss lite mosiga upp ur soffan och steker lite pankaka, något som piggade upp ordentligt!


Det är så konstigt hur tiden rör sig för först har man hur mycket som helst kvar på dagen och plötsligt är det kväll. Till middag fick jag mitt efterlängtade kött som jag har väntat! 
Söndag kväll avslutas med Wallander och till det ett oväntat besök av Jacob. Trött efter en lång helg var det mycket trevligt att bara få sitta under en filt och lösa ett brott före Kurt Wallander och äta lite godis. Även fast Jacob hade med sig den mest prasslig godispåse jag varit med om!

Men nu är det faktiskt dags att krypa ner i sängen och sova, nu börjar en ny vecka!



Du är det finaste jag vet!

Ja det skulle jag allt säga att du är! Min hustru, ungdmspansionär, bästa vän och andra hjärnhalva. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, vad vore jag utan dig? Tur att jag inte kommer få erfarenhet av att vara utan dig! 



Nu är det säkert många som undrar hur blev vi vänner? Och svaret lyder "min mamma vill att jag ska leka med dig!""det vill min mamma också". Så var det bestämt. Två år senare gifte vi oss med din lillebror som präst. Nu på äldre dar har jag insett att du är en sån som sysslar med månggifte men det gör inget...





Men vad är det egentligen som håller ihop oss? Ja jag skulle jämföra oss med en salt molekyl men eftersom alla inte kan förstå den metaforen så ska jag beskriva med andra ord. Vi delar både ett stort intresse för barnprogram och då gärna program som kjell eller gamla julkalendrar (sunes en gammal klassiker), Robert Gustavsson, Björn Gustavsson, och sedan alla dessa repliker! Det är repliker i massor helt otroligt hur många vi kan! Och sist men inte minst har vi MATEN, jag blir bara hungrig jag tänker på det, lite mat har vi tackar vi aldrig nej till och är det mat som innefattar kyckling, bea eller pasta ja då har man oss lindade kring sitt lillfinger, eller kanske som i ett litet glas?



(Varning: sök inte på pastasallad på googel, det är för ditt egetbästa!)

Men käre vän du och jag, det vet du, flera varv runt jorden och tillbaka igen!





En liten komponerad spellista: Andrahjärnhalva

PUSS PÅ DIG MIN ÄLSKLING 



i like it like that



Emma och jeg <3
Måndag igen, men tro det eller ej så har det här varit en aldeles utmärkt dag! det börjar med att en lite elsa mötte mig på vägen till skolan, sen följdes det av en matte lektion med emma <3 sedan avslutas nu dagen med ett samtal med Emma. Ja jä***! 

detta är dedikerat till Emma och en del av de fina bilder jag har på henne 




Emma 
oj nu kom det en kanin springade! tror jag ska ta och följaefter den...

i got it all worked up

städdag idag, vilket kanske behövs lite emellan åt. resultatet är fantastiskt! plötsligt har jag ett dansgolv och ett strukturerat arbetsbord. 

FROM THIS


TO THIS!
WELKOMME TO MY NEW HOME.



Är det än samma rum? 

detta hade inte varit möjligt utan lite musik att stuttsa till


jahap!


D-D-DANCE

När dagarn känns grå och trista och allt rullar på i en malande takt och intresses för framtiden är lika med stress och mentalt sammanbrott ja då är det dax att muntar upp sig med något, VAD SOM HELLST! som jag känner, efter 8 dagar i skolan så börjar bli rätt uttråkad (särskillt när man har en viss SIR som pratar om månen och klagar på ens val av pennor). Jag känner ingen lust för något. 
MEN DET ÄR DÅ! Jag tänker tillbaka på den där dagen, dagen innan skolstarten. SPONTAGDAGEN. En dag som började med skridskor i kungsträdgården och sedan fölljs av en rad andra trevliga händelser....









Ja det är en dag värd att minnas! 
Men man kan inte leva i dået, utan i nuet, carpe diem. Då brukar jag:
  • Ta bilder med Krigarens kamera
  • Dansa som en galning!
  • SKRATTA (bästa medecinen och det ända jag kan säga att jag är riktigt bra på)
  • Retas med någon... men bara lite... kanske
  • Hitta lektioner att se framemot då man kan träffa alla gullisar ( typ matten, dubbeltimmen i historia brukar vara väldigt trevliga och självklart "måndags-engelskan"
Ett annat tipps är att lyssna på den här låten:



Nu ska jag själv dansa iväg till en annan plats som skänker mig glädje, hoppas att det ändå skänkt lite glädje i vardagen! Strunta i alla tråkmånsar och gör något roligt av allt 



SKOLN

MY FEELINGS FOR SCHOOL.
Här är en vanligdag... så många känslor! 




skämten rasar in! 

tur att jag har vänner där som alltid ställer upp!






....



.......













En helg på isen

Denna helg har spenderats i lugn och ro på landet. Till min stora och glada överraskning  så var hela sjön utanför stugan blank frusen och en enda stor perfekt isbana! Syrran och jag drog på oss skridskorna direkt och gled ut! 

Sedan åkte vi och vi åkte! 



Lite trötta, men glada och rosiga... 



Trotts att det var svårt att kliva av isen så vann de värkande fötterna och kalla öronen tillslut! Så vi tog vårt pick och pack och gick hem där en stor kopp av varm choklad med grädde väntade på oss.

Mycket bättre än så här kan det inte bli! jag kan ju berätta att vi sov som stockar! Efter en sådan här helg är rena energiuppladdnigen inför en nh vecka av skola, vilket behövs nu när vårtterminen ska dra igång påriktigt! Men nu ska jag glida in i drömmar!

en tanke

jag har tänkt på en grej, tänk om jag inte var jag tänk om jag var någon annan någon som inte var som jag. hur skulle det se ut? men om man tänker så då är det ju inte jag utan då är det ju någon annan, eller vänta det är jag fast det inte är jag, men jag kan ju inte säga att det är jag om det inte är det för då är det ju någon annan... det kanske är du? men då är det ju inte jag. men vem är jag då? jag är Linnea, men hur kommer det sig? hur vet jag att jag är jag? men för dig så är jag ju inte jag för då är jag du och du är jag. Ändå så vet jag att att jag är jag och inte någon annan. Om någon ställer en så enkel fråga som vem är du? ja då svara jag Linnea eftersom det är vem jag är. Jag är Linnea och ingen annan och jag kan ju inte vara någon annan för då är jag ju inte Linnea då är jag ju någon annan... Men om jag inte visste att jag var Linnea då skulle jag vara någon annan fast då skulle ju det vara jag... nej nu spårar det.

GOTTT NYTT ÅR!!

vilken grej! vilket nyår! ett bättre säger jag bara. 
Middag med familjen och sen iväg tvärs över gatan och där.... DANSA Å DANSA! gudis nice! Sen hade jag lovat päronen att möta dem vid ny år... det gick överraskande bra, min egen far bjuder mig överraskande nog mig på lite "läsk". 
Nu hoppas jag på ett nytt och roligt år! Och det önskar jag er också <3


RSS 2.0