Jösses

Shoppa är livsfarligt när man inte vet var gränsen går. Man kommer ut på andra sidan helt tom i fickorna...


Snart

Julen är över och snart är det nyår! Bland klapparna låg ett oväntat paket och nu sitter jag med en sprillans ny iPhone. Så ska det gå! Nu ska jag bara lära mig detta monster...


jag kom, jag såg, jag segrade!

Som den gamla kungen sa. Nu är terminen snart över äntligen allting är typ klart och de andra läggs på hyllan för att dammas av till vårteminen. SÅ SKÖNT! Hade dock inte klarat det utan alla gullisar i skolan och utanför, det har inte varit en lätt termin kan jag ju bara säga! att 2 skulle vara jobbigare är ju rena bullshiten, i 2 kommer man riktigt laddad och bara kör, 3:an är ju rena helvettet, jag är helt slut och orkar ingenting! oräkneligt många kvällar som jag bara deckat och alla andra suttit upp till mitt i natten för att plugga men slutat med att jag stirrar in i väggen men musik. ÄNTLIGEN VILA känner jag. Dock börjar jul kaouset! vad ska man köpa för klappar och när??! Årets tema på klapparna blir nog "personligt", det blir bra... 
 

Jullovet ligger precis runt hörnet och dår bär det av upp till nordligarebreddgrader för att fira på landet med familjen. Ytterst trevligt och sofistikerat men att fira nyår där det är att gå ett steg för långt! så jag ska ta och boka en buss ner till stan igen, bara att det är så herrans jävla dyrt! 
 
Well well what to do? jag känner att nu är det dax att leva ut mumintrollet i mig, ta dagen som den kommer och bara njuta. nice musik, mys med vänner, nära och kära och sen jobba (hahah men vaddå det är ju nice det med, spara inför framtiden)
Så här mys ska det bli!
 

(psst om man har tråkigt eller bara vill ha lite trevlig underhållning ett litet tips, sök på cat här: http://weheartit.com/entry/45398028/via/linneaqvarfordt )

RSS 2.0